Camping la Chaize

Wij zijn Frank, Miranda, Amy en Roy Boekelder, oorspronkelijk uit Almelo. Frank reed als vrachtwagen chauffeur jaren op Frankrijk en in onze vakanties gingen we altijd naar een Franse camping, het liefst in de Auvergne. Vandaar de liefde voor deze prachtige regio. We hadden altijd het idee om later, na ons pensioen, naar de Auvergne te verhuizen. We vinden het gebied prachtig, de mensen zijn aardig en de manier van leven spreekt ons heel erg aan. Maar waarom wachten? Op de dag dat Miranda 20 jaar in dienst was bij de Belastingdienst heeft ze de dienst verlaten en samen met de kinderen en onze beestenboel zijn we in mei 2017 naar onze prachtige plek verhuisd. Wij hebben in het plaatsje Gouttières, hoog boven in de Auvergne, op de grens met de Allier, een kleine camping overgenomen, camping la Chaize en wij verhuren er, namens eigenaren, diverse vakantiehuizen via, Gîtes de Bonsejour.

We hebben totaal geen spijt van onze emigratie, we genieten hier elke dag en we vinden het leuk om onze lezers ook mee te laten genieten van onze prachtige regio!

De beestenboel is inmiddels flink uitgebreid met de komst van onze lieve ezels Tuffel, Sjef en kleine Truus, aanloopkat Piet en de knuffel konijnen Dirk en Nel en ook ons gezin is groter geworden met de komst van lieve schoonzoon Patrick (één van onze allereerste campinggasten en hij is blijven plakken, hoe leuk!) en met zijn allen willen wij graag ons enthousiasme voor de Auvergne op u over brengen.

Alles wat wij hier schrijven is vanuit onze eigen beleving. Wij hebben zoveel mogelijk de juiste informatie gezocht bij de Office du Tourism, het internet of de gemeentehuizen en daar waar mogelijk hebben we de bron vermeld. Mocht u zelf tips of aanvullingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via natuurlijk.de.auvergne@gmail.com.